Vi er så heldige å ha vakre Skarvann i vår nærhet her på Jegertunet - det er et padle-eldorado for både nybegynnere og eksperter.

Her kan man nyte herlige dager, alene eller sammen med familie og venner, i kano eller kajakk. Det finnes alltid en ledig holme du kan stige i land på og ha for deg selv den stunden du er der.

 Stille....rolig....siger man innover blant utallige holmer og vakre skogbelter....enkelte ganger kan kun musvåken kan høres.

 

Å gå i land på en av de mange holmene, lene seg tilbake, nyte stillheten, roen og medbragt mat og drikke - kan man ha det bedre..?

 

En sensommer-ettermiddag, vakkert og stille på Skarvann, hvor det ellers på sommeren yrer av badegjester som nyter vakre omgivelser og deilig badevann.

 

Leie av kano/kajakk til en rimelig pris - de ligger klare for bruk rett ved vannet. (kontakt Tove: 901 33 720 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller se mer info under Leie av kano & kajakk.